Casa Fiesta is een complete lijn Mexicaans voeding en is verkrijgbaar in 15 landen in Europa. De inspiratie voor de recepten van Casa Fiesta komt uit het oude Mexico en Texas én uit de wat modernere Mexicaanse keuken. Bij Casa Fiesta vindt u diversiteit met een productassortiment dat bestaat uit een keuze aan sauzen, dips, tortilla chips, tortilla's, bonen en kruidenmixen.

Alle Casa Fiesta producten zijn ontwikkeld om een echte Tex-Mex-smaak te geven en we doen ons uiterste best om authentieke ingrediënten te vinden. Een Casa Fiesta recept is snel te bereiden en makkelijk te volgen. We hopen bovendien dat de smaakbeleving u een stukje dichter bij Mexico brengt.

Productkwaliteit
Pepers, tomaten, uien en andere groenten worden binnen 24 uur na de oogst handmatig geselecteerd en verwerkt. Het resultaat hiervan is een onovertroffen verse, knapperige smaak. De taco shells en maïschips worden in plantaardige olie gebakken waardoor ze zo weinig mogelijk verzadigde vetten bevatten.

Tevredenheid gegarandeerd
De producten van Casa Fiesta worden uitvoerig getest en productiemethoden worden regelmatig geëvalueerd, zodat alleen producten van de allerbeste kwaliteit worden gemaakt. Indien je niet helemaal tevreden bent met één van onze producten, neem dan contact met ons op. We zullen er alles aan doen om dit recht te zetten. Stuur een brief, bij voorkeur met de verpakking van het betrokken product, naar het aangegeven adres.
Santa Maria B.V.
Postbus 31
3430 AA Nieuwegein

Telephone +31306023490